Telstar/Dé Register Makelaar A2 in nieuw trainingspak

Zaterdagmiddag 27 januari vond de officiële presentatie plaats van het nieuwe tenue van Telstar/Dé Register Makelaar A2.

Dit alles gebeurde in aanwezigheid van sponsor Aart van Breugelen, eigenaar van Rijschool Aart uit Nijkerkerveen, en zijn echtgenote Helma van Breugelen.

Dankzij bemiddeling van teamlid Janieka van Koot, heeft Rijschool Aart besloten het team te sponsoren met fraaie trainingspakken. Als verrassing van Aart zelf werden ook de twee coaches, Leonie en Max, voorzien van een mooi trainingspak.

Aart van Breugelen: ,,Ik leid met veel plezier leerlingen op naar het niveau van veilige bestuurders. Maar ik houd ook van gezelligheid. Janieka vertelde altijd enthousiast over Telstar en toen ik door liet schemeren dat ik ook clubs sponsorde reageerde ze gelijkt alert”, zegt hij glimlachend. ,,Net als met het autolessen overigens, want inmiddels heeft ze haar rijbewijs al gehaald.

Namens het bestuur werd een bloemetje overhandigd. De A2 verraste Aart door een verjaardagslied te zingen ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag. Ook hadden ze een mooi verwenpakket samengesteld. Het team is er erg blij mee en gingen daarna graag op de foto!

Het team draait erg goed in de zaal en ze maken serieus kans voor het kampioenschap. De laatste overwinning op de Revival uit Terschuur heeft hun een goede uitgangspositie gegeven. Wie weet dat de trainingspakken het spreekwoordelijke laatste zetje kan zijn!

Foto: Casper van Goethem
Serie: A2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *